Zorg voor mensen met CVA/beroerte Meijel en Neerkant

Fysio Centrum Meijel heeft in samenwerking met Hanneke Kiggen van Ergosolutions en Angelique de Zwart ( verpleegkundige ouderenzorg ) deze samenwerkende groep van zorgverleners rondom mensen die een NAH (niet aangeboren hersenletsel) opgericht.

Het blijkt dat regelmatig mensen die een hersenbloeding of herseninfarct doormaken na opname in ziekenhuis of revalidatiecentrum naar huis gestuurd worden met een stapel brieven en folders en dan eenmaal thuis niet goed meer weten wat ze moeten doen.

Er gebeurt heel wat in uw leven als u of uw partner zo iets ingrijpends meemaakt. Hulp in zo’n geval is zeker niet overbodig de vepleegkundige ouderenzorg van uw huisarts houdt in de gaten wie zoiets overkomt en neemt contact met u op. Natuurlijk kunt u zelf ook contact opnemen als u weet dat u terug naar huis gaat of dat uw partner thuis gaat komen. De verpleegkundige komt bij u thuis en inventariseert welke hulp nodig is. Vervolgens schakelt ze dan alle nodige hulpverlening in en wijst u de weg door het oerwoud van mogelijkheden. Verder worden er besprekingen ( MDO’s) georganiseerd waarbij alle hulpverleners en uzelf en/of familie aanwezig is om de zorg zo goed mogelijk af te stemmen op uw behoefte. Door de onderlinge korte lijnen en overlegmomenten wordt de kwaliteit van de geboden zorg gewaarborgd waardoor u sneller en prettiger in uw thuissituatie kunt verder gaan met de revalidatie.

Contact


Fysio Centrum Beringe
Past. Geurtsstraat 3
5986 NN Beringe
Telefoon: 0657066026
E-mail: info@fysiocentrumberinge.nl

Openingstijden


Ma-vr: op afspraak
Zaterdag:GESLOTEN
Zondag:GESLOTEN

Locatie