Aangescherpte maatregelen Coronacrisis

Sinds maandagavond 23 maart is de richtlijn voor fysiotherapie fors aangescherpt.

Omdat nu duidelijk is dat ook mensen die niet ziek zijn het Corona virus kunnen verspreiden zijn er geen face to face behandelingen meer mogelijk in onze praktijk.

Iedereen die nog een afspraak heeft staan wordt in deze week gebeld en er wordt met u overlegd hoe nu verder. Een mogelijkheid is om via videobellen, via telefoon en oefenformulieren uw behandeling voort te zetten.

Indien wij verwachten dat door stoppen of niet starten van uw behandeling irreversibele achteruitgang optreedt kunnen we contact opnemen met uw (huis)arts en overleggen met welke beschermende maatregelen de therapie mogelijk wel plaats kan vinden. Om te mogen behandelen hebben we een verwijzing nodig van de arts.

Deze maatregel gaat zeker duren tot 6 april daarna hopen we u positiever nieuws te kunnen brengen.

In de tussentijd houden we met onze patiƫnten telefonisch contact, helpen we door een regelmatig gesprekje de eenzaamheid bij ouderen een beetje te verminderen en zijn we altijd bereid om u telefonisch advies en of behandeling te geven als u klachten heeft van uw spieren en gewrichten, mogelijk kan de huisarts hiermee ontlast worden omdat u hem/haar dan (hopelijk) geen bezoekje hoeft te brengen. Bel ons gerust wij zijn er voor u.

Samen komen we door deze zeer moeilijke periode heen !

Ons hele team wenst iedereen veel sterkte toe en blijf vooral gezond.

praktijkhouder Danielle Lemaire

Contact


Fysio Centrum Beringe
Kanaalstraat 65A
5986 AD Beringe
Telefoon: 0657066026
E-mail: info@fysiocentrumberinge.nl

Openingstijden


Maandag:8:00 uur - 11:00 uur
Dinsdag:8:00 uur - 11:30 uur
Woensdag:    13:15 uur - 16:00 uur
Donderdag:13:00 uur - 17:00 uur
Vrijdag:13:00 uur - 17:00 uur
Zaterdag:GESLOTEN
Zondag:GESLOTEN

Locatie