Onze praktijk

Vanaf januari 2017 is Fysio Centrum Beringe aan de Kanaalstraat 65a de fysiotherapiepraktijk waar de inwoners uit Beringe terecht kunnen voor fysiotherapeutische en aanverwante zorg. Deze praktijk is ontstaan vanuit Fysio Centrum Meijel die sinds januari 2004 gevestigd is aan de Past. Frischestraat 23 centraal gelegen in het centrum van Meijel.

Fysio Centrum Meijel is in de afgelopen 12 jaar uitgegroeid tot een klein gezondheidscentrum waar we naast gezelligheid kwaliteit hoog in ons vaandel hebben staan. Zo besteden we erg veel aandacht aan gespecialiseerd onderzoek naar de oorzaak van uw klachten. Echografie onderzoek maakt zelfs mogelijk dat we in uw lichaam naar spieren, banden, gewrichten, bloedvaten en zenuwen kunnen kijken.

Binnen ons centrum zijn nog twee andere bedrijven gevestigd dit zijn: Hermanns podotherapie en Ergotherapie Domi. We werken nauw samen met deze disciplines om de zorg rond uw klachten zo goed mogelijk te kunnen leveren.

Vanuit een idealistisch oogpunt om de zorg dicht bij de mensen te brengen, laagdrempelig te houden met echte aandacht voor de mens en goede kwaliteit van de zorg is Fysio Centrum Beringe ontstaan. Fysio Centrum Beringe wil meer zijn dan alleen fysiotherapie. Naast de gewone fysiotherapie kunt u bij ons terecht voor diverse andere specialisaties waaronder de toevoeging psychosomatische fysiotherapie. Dit alles maakt dat we nog specifieker kijken naar uw klachtenbeeld en verder dan alleen naar de lichamelijke klacht. We gaan op zoek met u naar de oorsprong van uw klacht en stellen ons als hoogste doel om u zo mogelijk blijvend van uw klachten af te helpen.

Contact


Fysio Centrum Beringe
Past. Geurtsstraat 3
5986 NN Beringe
Telefoon: 0657066026
E-mail: info@fysiocentrumberinge.nl

Openingstijden


Ma-vr: op afspraak
Zaterdag:GESLOTEN
Zondag:GESLOTEN

Locatie