Danielle Lemaire

 • Fysiotherapie
 • Psychosomatische fysiotherapie
 • Dry needling
 • Begeleide looptraining (claudicatio Intermittens)
 • NDT volwassenen
 • Mindfulness
 • Taping
 • Re-Attach
 • Integraal bewegen volgens Gordon Browne
 • BIG: 19034329804

Ik wil u op deze plek graag vertellen wie ik als mens en als therapeut ben. Al van jongs af aan wist ik dat ik graag met mensen wilde werken en koos voor de opleiding tot fysiotherapeut. In 1988 ben ik afgestudeerd en meteen daarna ben ik voor twee jaar werkzaam geweest in IJsland om ervaring op te doen als fysiotherapeut in de particuliere praktijk en in het ziekenhuis van Husavik gelegen in het noorden van het prachtige IJsland.

Terug in Nederland ben ik gaan werken in verpleeghuis Beukenrode en in verzorgingshuis de Wietel in Panningen ,daarna heb ik de overstap gemaakt naar werken in de eigen praktijk in Neerkant.

In 2002 heb ik de opleiding NDT voor volwassenen gevolgd in Blixembosch. De nieuwe kennis en vaardigheden kon ik met name toepassen bij bewoners van zorgcentrum St.Jozef, die getroffen waren door een niet aangeboren hersenletsel. In januari 2005 is Fysio Centrum Meijel ontstaan, een nieuwe uitdaging om zowel praktijkhouder en fysiotherapeut te zijn op de Pastoor Frischestraat in Meijel. November 2007 ben ik afgestudeerd als psychosomatisch werkend fysiotherapeut aan de opleiding IPT te Amsterdam. Vanaf januari 2008 wordt deze opleiding gezien als een verbijzondering binnen de fysiotherapie.

Door deze opleiding en door de toenemende snelheid en hectiek in het leven ben ik geïnteresseerd geraakt in ontspanningstherapie. Ik heb me extra verdiept in mindfulness en RE-Attach en geef deze therapieën individueel . In 2014 heb ik de laatste cursus mindfulness en chronische pijn gevolgd op de universiteit van Leiden. Onlangs heb ik een opleiding gevolgd bij Gordon Browne waardoor ik me gespecialiseerd heb in integraal bewegen waardoor ik mensen kan begeleiden in bewustwording van houding beweging en functioneel oefenen van musculatuur die te kort of te zwak of niet op de juiste manier aanspannen.

Het is fantastisch om mensen weer soepel te zien bewegen en zich vrij en vrolijk te zien voelen. Voor mij is mijn beroepsuitoefening als fysiotherapeut compleet geworden door de toevoeging van het psychische stuk aan de lichamelijk aandacht die ik als fysiotherapeut aan mensen besteed. Beide onderdelen zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen met u wil ik graag aan de slag om de kwaliteit van uw leven weer op een hoog niveau te krijgen.

Joeri Metsemakers

 • Fysiotherapie
 • Dry needling
 • Fysio fitness

Sinds 2013 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. In het verleden met name werkzaam geweest in reguliere praktijken, maar ook in een revalidatiecentrum. Ik heb ruime ervaring in het geven van trainingen, het lesgeven en in het coachen van mensen.

Mijn insteek als fysiotherapeut is, om mensen zo goed en zo snel als mogelijk te helpen. Geen ellenlange behandeltrajecten aangaan als dat niet nodig is. Doelmatig werken en u een goed inzicht geven in het behandelplan, dat vind ik belangrijk.

De verscheidenheid van mensen (met klachten) maakt voor mij dit vak interessant en uitdagend. Want iedereen is anders en dat vereist dan ook vaak een eigen specifieke aanpak van zijn/haar probleem.

Mijn specialisaties liggen met name in de revalidatietrajecten (waaronder operatie's en sportblessures) en in de orthopedische klachten.

Mijn hobby's zijn toneelspelen, golf, skeeleren en reizen. Verder heb ik twee zeer schattige interessante kinderen en een bijna net zo schattige zeer interessante vrouw. Bij vragen, kunt u altijd bij mij terecht.

Michiel Metsemakers

 • Fysiotherapie
 • Chronisch zorgnet COPD en hart revalidatie (io)
 • Revalidatie bij Covid-19
 • Fysio fitness

Ria Gielens-Beurskens

 • Receptionist
 • Administratie

Ik ben Ria Gielens-Beurskens en werk sinds 1992 samen met Danielle. Ik ben in Neerkant begonnen als medewerkster van fysiotherapie praktijk Jonker-Lemaire. Ik heb de praktijk van kleins af aan zien en mogen helpen om uit te groeien tot twee grote bedrijven. Momenteel werk ik nog steeds op beide plekken.

Tot mijn taken behoort het maken van afspraken en beantwoorden van de telefoon. Ik verzorg de administratie, een deel van de boekhouding en declaraties en zoek voor u als patiënt uit hoeveel behandelingen er nog vergoed worden via de basis of aanvullende verzekering. Verder coördineer ik alle mogelijk voorkomende administratieve afwikkelingen, zoals bestellen van hulpmiddelen of braces of het beantwoorden van vragen. Dus heeft u vragen stel ze mij gerust en ik ga voor u op zoek naar het antwoord.

Contact


Fysio Centrum Beringe
Past. Geurtsstraat 3
5986 NN Beringe
Telefoon: 0657066026
E-mail: info@fysiocentrumberinge.nl

Openingstijden


Ma-vr: op afspraak
Zaterdag:GESLOTEN
Zondag:GESLOTEN

Locatie